image
Sursa foto: ap

Cel puţin patru persoane au decedat în urma coliziunii între un autocar şi un camion în New Mexico

Cel puţin patru persoane au decedat, iar alte câteva zeci sunt rănite, în urma coliziunii între un autocar şi un camion cu semiremorcă, care s-a produs joi după-amiază în statul american New Mexico, potrivit unor oficiali locali, informează site-ul postului ABC News.

Informaţiile preliminare indică faptul că un cauciuc al camionului a explodat, astfel că vehiculul a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autocarul Greyhound, a transmis Poliţia statală pe Twitter.

Accidentul rutier, care a avut loc în apropierea localităţii Thoreau din statul New Mexico, s-a soldat cu un număr neprecizat de decese, au comunicat autorităţile.

Oficiali locali au transmis că peste 33 de persoane rănite au fost transportate la spital din zonă, unele din acestea fiind în stare critică, scrie mediafax.ro.

La bordul autocarului companiei Greyhound implicat în accident se aflau 49 de pasageri, potrivit firmei de transport, care a precizat că vehiculul plecase din Albuquerque şi se îndrepta spre oraşul Phoenix.

Traficul rutier pe autostrada interstatală 40, unde s-a produs accidentul, a fost deviat.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: