image
Sursa foto: Getty Images

Presa din Spania anunță mutarea secolului în fotbal: Mbappe la Real Madrid, din 2021

Kylian Mbappe (21 de ani) a anunțat conducerea lui PSG că nu vrea să rămână la Paris din sezonul 2021/2022. Vestea a pus pe jar marile cluburi europene, care au început ”goana” după semnătura starului francez.

Potrivit presei spaniole, Mbappe își dorește să meargă doar la Real Madrid, grupare la care consideră că are cele mai mari șanse să cucerească UEFA Champions League, precum și Balonul de Aur.

Iar cei de la Real lucrează la o ofertă ”irezistibilă” atât pentru Kylian, cât și pentru șeicul care controlează PSG. Potrivit jurnalistului iberic Josep Pedrerol, vedeta lui PSG este dispusă să renunțe inclusiv la bani ca să joace pe Bernabeu.

Mbappe, născut la Paris, este mare fan al lui Real Madrid încă din copilărie, mai subliniază presa din Spania.

Potrivit Deportes Cuatro, tranzacția s-ar face sigur în vara viitoare, pentru o sumă cuprinsă între 100 și 150 de milioane de euro. Acum, Kylian Mbappe este cotat de transfermarkt la 180 de milioane de euro.

În ceea ce privește salariul starului francez, acesta ar urma să fie undeva la 40 de milioane de euro anual. Astfel, Mbappe va deveni cel mai bine plătit fotbalist al campioanei Spaniei.

Mbappe are contract cu PSG până în 2022, când ar putea pleca liber de la Paris. În acest context, cel mai probabil că PSG va fi de acord să se despartă de el în vara lui 2021.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: