13 May 2011 | 13:34
Chirtoacă-Dodon: scor 0:0
Chirtoacă-Dodon: scor 0:0
sursa: jurnal.md
foto: hotnews.md
După ce Igor Dodon a ignorant invitația lui Dorin Chirtoacă de a juca fotbal în această dimineață pe Stadioul Republican, candidatul liberal nu a venit la dezbaterea în aer liberal la care a fost invitat de comunist.

Astăzi, la 10.00, echipele de consilieri ale lui Dorin Chirtoacă și Igor Dodon ar fi trebuit să se întâlnească la Stadionul Republican pentru a se întrece într-un meci de fotbal.

Dodon și colegi săi au neglijat însă invitația lui Chirtoacă, care, după ce l-a așteptat ce rivalul său politic timp de jumătate de oră, a anunțat presa că absența adversarului se consideră înfrângere cu scorul 3:0.

Chirtoacă nu a uitat să atragă atenția jurnaliștilor asupra stării deplorabile în care se află Stadionul Republican distrus de comuniști și a promis că va găsi finanțare pentru a construi cât mai rapid un nou stadion, fie pe vechiul loc, fie în altă parte.

Peste trei ore de la meciul de fotbal rata, Dodon, împreună cu echipa sa îl aștepta pe Chirtoacă pe str. Alba Iulia, unde l-a invitat să răspundă la mai multe întrebări ale orășenilor.

Și pentru că de această dată Chirtoacă a lipsit, candidatul comunist a ținut să-i adreseze 13 întrebări principiale despre situația din Chișinău.

„De ce ați cheltuit 20 de milioane de lei pentru reparația str. Alba Iulia care s-a deteriorate în scurt timp? Unde au fost troleibuzele noi cu trei ani în urmă? De ce nu se spune că la Stația de Epurare avem o catastrofă ecologică? De ce scad investițiile din businessul mic și mijlociu în Chișinău? De ce nu au fost construite parcări modern? De ce ați anulat înlesnirile în transportul public pentru pensionari și studenți?” - iată câteva dintre întrebările la care Dodon așteaptă răspuns de la Chirtoacă, deși anterior a refuzat să răspundă la cele 12 întrebări care i-au fost adresate de liberali cu ocazia zilei de naștere a lui Lenin.
Ştiri similare
©2009 Jurnal Trust Media SEO monitor