image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid a mers în Franța după Aurelien Tchouameni! Suma uriașă pusă pe masa lui AS Monaco

Real Madrid nu a făcut niciun transfer în perioada actuală de transferuri, însă mai are câteva zile la dispoziție.

Clubul madrilen urmărește mai mulți jucători din Franța, iar pentru unul dintre ei nu mai e dispusă să aștepte. Este vorba de Aurelien Tchouameni (22 de ani), considerat unul dintre cei mai talentați tineri jucători din Ligue 1.

Joi, pe prima pagină a cotidianului Marca a apărut informația potrivit căreia vicecampioana Spaniei a oferit 60 de milioane de euro pentru mijlocașul defensiv.

Cel care se ocupă de transferuri la Real Madrid, Juni Calafat, a zburat săptămâna aceasta în Franța și pentru a negocia față în față cu cel care a prins deja minute în naționala lui Didier Deschamps (53 de ani).

Rămâne de văzut dacă monegascii vor accepta oferta, dar suma propusă de Real Madrid este considerabilă, având în vedere că francezul este cotat la 40 de milioane.

Real Madrid, unul dintre cele mai puternice și bogate cluburi ale lumii, are un sistem de scouting la cel mai înalt nivel. Conform footmercato, spaniolii au o listă cu 8 fotbaliști din Ligue 1 pe care îi monitorizează îndeaproape.

Pe lângă Kylian Mbappe, pentru care madrilenii au făcut chiar o ofertă publică și au recunoscut că și-l doresc, "galacticii" au pus ochii și pe fotbaliști de la Lyon, AS Monaco sau Olympique Marseille.

Bruno Guimaraes și Lucas Paqueta, de la Olympique Lyon, sunt în atenția grupării de pe Santiago Bernabeu. Aurelian Tchouameni, respectiv Boubacar Kamara, de la Monaco și Marseille, se află și ei pe lista lui Real Madrid, iar despre cel dintâi s-a scris și în vara trecută că ar putea să fie transferat în La Liga.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: