image
Sursa foto: Instagram

Primul interviu cu soția lui Michael Schumacher, după teribilul accident: Dezvăluirile Corinnei și mesajul pentru fani

Corinna Schumacher, soția marelui campion de Formula 1, Michael Schumacher, a oferit primul interviu după accidentul teribil pe care germanul l-a avut în 2013, când se afla la schi.

Printre multe altele, aceasta a dezvăluit și că faptul că veștile despre starea de sănătate a lui Schumacher sunt atât de puține la dorința septuplului campion mondial.

”Puteți fi siguri că se află pe cele mai bune mâini și că facem tot ce putem pentru a-l ajuta. Vă rugăm să înțelegeți că este dorința lui ca acest subiect să fie ținut în privat. Întotdeauna și-a dorit asta”, a spus Corinna, pentru revista germană ”She”.

Acesta poate fi considerat și un mesaj către fanii lui Michael, care, în mai multe rânduri, au acuzat-o că nu furnizează nicio informație despre situația în care se află acesta.

În urma traumatismului cranian sever, suferit în 2013, în timp ce se afla la schi, Schumacher a suferit două operații la spitalul din Grenoble, după care a fost transferat pe 16 iunie 2014 la un spital din Lausanne. Pe 9 septembrie 2014 a fost externat și a fost tratat în propria locuință din Gland, Elveția.

Michael Schumacher s-a născut pe data de 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit.

Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: