image
Sursa foto: spynews.ro

Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul; Cum se va împărți averea designerului: „Părinții mei nu au nevoie de bani”

De-alungul timpului s-a tot vorbit despre averea lui Cătălin Botezatu, care s-ar ridica la peste 100 de milioane de euro, însă designerul nu a vrut niciodată să vorbească de spre banii lui.

Cu toate astea, el a declarat recent, că și-a făcut deja testamentul, iar averea a fost împărţită așa cum a considerat. „De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile.

Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi’, spune Cătălin Botezatu, potrivit Viva! Cătălin Botezatu are o colecţie impresionantă de haine şi accesorii de lux.

„Nu există un dressing, ci mai multe case care sunt transformate în dressinguri. Deci la mine nu există o încăpere care să se numească dressing, există o casă imensă care s-a transformat în dressing și case cu dressinguri’, spune Cătălin Botezatu.

Ce afaceri are Cătălin Botezatu

Catalin Botezatu are trei fabrici de confecţii în Romania, cinci magazine proprii distribuite în ţară, iar creaţiile lui se vând în peste 60 de magazine de distribuţie secundare, potrivit agentiadepresamondena.com.

Totodată, Botezatu deţine un magazin în centrul mondial al modei, în Milano, Italia. Pe lângă succesul în fashion, designerul mai este acţionar al mai multor cluburi din România.

Designerul a fost operat în Turcia

Cătălin Botezatu se reface după operația foarte grea de extirpare a unei tumori canceroase, spre bucuria tuturor celor care îl iubesc, prieteni apropiați sau fani de pe rețelele de socializare.

Designerul își ține prietenii la curent cu evoluția stării sale de sănătate și, din fericire, are vești bune. Cătălin se reface în Turcia și anunță pe toată lumea că se simte bine. În urma operației care a durat șase ore, medicii turci i-au extirpat lui Cătălin Botezatu jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermică, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: