image
Sursa foto: Getty Images

Florentino Perez va plăti scump: Un fost președinte al Realului acuză dur plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus

Cristiano Ronaldo a părăsit Real Madrid după nouă ani, iar plecarea la Juventus este văzută de Ramon Calderon ca o ”greșeală impardonabilă”. Fostul oficial al grupării blanco e sigur că Neymar sau Kylian Mbappe nu vor umple golul lăsat de CR7, cel care a marcat 450 de goluri pentru Madrid.

”Este o greșeală impardonabilă pentru care Real Madrid va plăti un preț scump. Lumea vorbește despre Mbappe sau Neymar, dar ei sunt departe de nivelul lui Cristiano Ronaldo.

Ronaldo este numărul unu și Perez va plăti pentru asta. Cristiano a refuzat ultimul contract oferit de Florentino. Motivele plecării sunt emoționale, este un contract mare cu Juventus”, a spus Ramon Calderon, fostul președinte al madrilenilor.

Vestea venirii lui Ronaldo a avut un efect incredibil asupra bursei, iar acțiunile lui Juventus au explodat în primele ore, fără ca măcar jucătorul să semneze. Conform Calcio e Finanza, Juventus a castigat 160 de milioane de euro, iar capitalul clubului a crescut de la 665 milioane la 825 milioane. Juventus e cotată acum la 730 de milioane de euro, iar acţiunile la bursă au crescut cu 16% în 30 de minute, de când era evident că mutarea e ca şi făcută.

Anunțul oficial al transferului a venit marți dupămasă, iar a doua zi dimineață, tricourile cu numele atacantului de 33 de ani erau deja disponibile la vânzare și puteau fi rezervate și online. Prețul unui tricou variază între 104 euro pentru varianta comercială și 114,9 euro pentru replica oficială de joc. În primele 24 de ore s-au vândut 520.000 de tricouri, care însumează peste 54 de milioane de euro.

Ronaldo va ajunge luni la Torino, unde va fi prezentat într-un mod simplu. Înainte de a zbura spre Torino, avionul privat al portughezului va ateriza însă la Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: