image
Sursa foto: Facebook

Maia Sandu și Andrei Năstase, apel la mobilizare totală: „Pe 20 mai, putem da start sfârșitului acestei guvernări”

Locuitorii capitalei trebuie să înțeleagă că Plahotniuc și Dodon sunt parteneri, aceștia având doi candidați coordonați pentru alegerile din capitală, iar pe 20 mai, în cabina de vot, au posibilitatea de a da start sfârșitului acestei guvernări.

Declarațiile au fost făcute aseară, la Cabinetul din Umbră, de către liderii opoziției proeuropene și antioligarhice, Maia Sandu și Andrei Năstase.

„Suntem obligați să câștigăm ambele alegeri, pentru că peste patru ani va fi mult mai greu. Acum încearcă să neutralizeze votul din diasporă care întotdeauna a făcut diferența. Deja au redus importanța votului diasporei. Data viitoare vor rămâne și mai puțini cetățeni informați. Aceste tendințe vor fi și mai dramatice”, a declarat Maia Sandu.

„Putem da start sfârșitului acestei guvernări chiar de astăzi. Noi toți trebuie să știm ce ne așteaptă pe 20 mai. Vom pune ștampila în cabina de vot acolo unde, cum spune Ludovic Orban, nimeni nu te vede, doar Dumnezeu, unde ești cu propria conștiință. Avem un program foarte profesionist bazat pe prioritățile oamenilor. Dar aceste alegeri nu sunt doar despre programe. Acum e vorba de caracterul celui votat și a celui care votează. Dacă vom demonstra caracter, avem șansa să câștigăm capitala, apoi întreaga țară”, a adăugat Andrei Năstase.

Potrivit liderilor opoziției antioligarhice, ampla campanie de denigrare îndreptată împotriva candidatului comun al Platformei DA, PAS și PLDM demonstrează frica regimului de victoria acestuia.

„Am demonstrat la prezidențiale că se poate, dacă nu exista acea intoxicare masivă, cu 30 mii de sirieni inventați de Plahotniuc și folosiți de Dodon. Această propagandă vine de la filiera PD. Trebuie să înțelegem că Plahotniuc și Dodon au făcut un parteneriat și au doi candidați coordonați, restul sunt de umplutură”, a spus Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: