image
Sursa foto: privesc.eu

Igor Munteanu: Blocul ACUM DA-PAS va deveni pilonul central al luptei tuturor cetățenilor onești pentru demontarea regimului

Blocul Electoral ACUM, întemeiat de partidele Platforma DA și PAS, va deveni pilonul central al luptei tuturor cetățenilor onești din RM pentru recuperarea democratică, pentru reinstalarea justiției și statului de drept și pentru demontarea regimului cleptocratic din RM. Este declarația fostului ambasador al RM în SUA, Igor Munteanu, membru al mișcării de rezistență ACUM.

„Acest Bloc Electoral apare într-un moment de încercări fără precedent, represalii anti-democratice și fariseism ridicat la nivel de politică guvernamentală. A „4 cale” se numește. Blocul Electoral ACUM DA-PAS va deveni pilonul central al luptei tuturor cetățenilor onești din RM pentru recuperarea democratică, pentru reinstalarea justiției și statului de drept, demontarea regimului cleptocratic din RM. Felicitări tuturor celor care întăresc structura acestei construcții politice atât de mult așteptate de cei obijduiți de regim. Mulțumiri tuturor partidelor politice care vor susține pivotul strategic al acestei lupte ireconciliabile, cu prețul unor sacrificii care vor fi recunoscute deplin la timpul potrivit”, a declarat Igor Munteanu.

Precizăm că astăzi liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, și președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, au semnat acordul de constituire a blocului electoral ACUM Platforma DA și PAS pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: