image
Sursa foto: Jurnal.md

Filip, pe două scaune: Își păstrează fotoliul de premier, dar se vrea și candidat la deputăție

Premierul Pavel Filip anunță că va participa în campania electorală pentru alegerile din 24 februarie din 2019, dar concomitent își va păstra și funcția de prim-ministru.

Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune.

„Voi participa în campania electorală și voi fi și în funcția de prim-ministru. Cadrul legal permite acest lucru”, a declarat șeful Executivului.

Pavel Filip, care este și prim-vicepreședinte al PD, spune că o decizie privind circumscripția unde va candida va fi luată în zilele următoare.

„Voi face aceste anunțuri la timpul său, pentru că nu-mi place să vorbesc pe degete, prin aluzii. Se va lua decizia cred că în zilele următoare. Mie-mi place să anunț lucrurile după ce este luată o decizie”, a spus șeful Guvernului.

Întrebat dacă și-ar mai dori un mandat de premier, Filip susține că nu s-a gândit la acest lucru.

„Nu am discutat acest lucru nici cu colegii de la partid, pentru că pentru mine alegerile parlamentare sunt un lucru care se va întâmpla foarte departe. Vreau să-mi realizez obiectivele pe care mi le-am propus”, a mai spus Filip.

Precizăm că, în cadrul alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019, se vehiculează că Pavel Filip va candida în circumscripţia electorală de la Străşeni.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: