Breaking News

image
Sursa foto: jurnal.md

PSRM este gata să discute și altă candidatură la funcția de premier

Liderul fracțiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor, Corneliu Furculiță, afirmă că Mariana Durleșteanu nu renunță la propunerea de a fi desemnată în funcția de prim-ministru. Însă în Parlament pot fi propuse și alte candidaturi și PSRM este gata să le discute.

Doamna Durleșteanu este fermă în a-și duce misiunea pe care ea conștient și-a asumat-o – de a forma un guvern profesionist, funcțional, de a lucra pentru binele țării și al cetățenilor”, a declarat deputatul în cadrul unei ediții speciale la NTV Moldova. Potrivit lui, poate să existe și alte propuneri în Parlament din partea altor fracțiuni sau să fie susținută candidatura Marianei Durleșteanu.

Noi suntem gata să discutăm și alte candidaturi. Sunt discuții, dorim cu toții fapte mai concrete. Mă refer la Andrei Năstase, ar fi de dorit ca dumnealui să iasă cu fracțiunea sa și să spună că fracțiunea mea mă propune pe mine. Uitați-vă lista, au semnat atâția, vă îndemn pe următorii să semnați la fel”, a menționat Corneliu Furculiță.

Acesta a mai spus că PSRM a desfășurat o nouă rundă de consultări cu toate fracțiunile și grupurile parlamentare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: