Breaking News

image
Sursa foto: chisinau.md

Traficul rutier pe strada Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între strada Armenească și Vasile Alecsandri, va fi suspendat

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 1-13 noiembrie va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Armenească și Vasile Alecsandri.

Măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor exterioare de apeduct și cele de canalizare.

Pe perioada efectuării lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Microbuzele de pe rutele nr. 103, 108, 171, 174 și 190 vor circula de pe strada Alexandru cel Bun pe strada Tighina, strada Mitropolit Varlaam, strada Mihai Eminescu, strada Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele de pe rutele nr. 130, 134, 148 și 162 vor circula de pe str. Bulgară pe str. Alexandru cel Bun, strada Armenească, strada Octavian Goga, strada Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru Incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Noutăţile partenerilor

comentarii: