image
Sursa foto: libertatea.ro

Imagine emoționantă: Cum a fost surprins câinele fostului președinte american, George Bush, lângă sicriul stăpânului său

Purtătorul de cuvânt al familiei Bush, Jim McGrath, a publicat, ieri, o fotografie emoționantă, făcută în timpul ceremoniei funerare a fostului președinte american George H.W. Bush. În fotografie, câinele de ajutor al fostului șef de stat stă de pază la catafalcul acestuia.

„Misiune îndeplinită”, a scris McGrath pe Twitter în descrierea imaginii care îl arată pe Sully, câinele de ajutor al fostului președinte al SUA.

libertatea.rolibertatea.ro

Imaginea a fost distribuită, pe Instagram, și de George W. Bush, fiul lui George H.W. Bush.

„Pe cât de mult familia mea îi va duce lipsa acestui câine, suntem fericiți că el va aduce fericire în noua lui casă, spitalul militar Walter Reed”, a scris George W. Bush.

Sully este din rasa Labrador și a devenit câinele de ajutor al lui George H. W. Bush în luna iunie, fiind antrenat de o organizație non profit.

George H.W. Bush, cel de-al 41-lea președinte al Statelor Unite, a murit la vârsta de 94 de ani, sâmbătă, scrie libertatea.ro. Bush este președintele sub mandatul căruia s-au petrecut transformările radicale din Europa de Est, culminând cu prăbușirea Uniunii Sovietice.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: