image
Sursa foto: digisport.ro

Manchester City sparge pușculița după ce a luat titlul: Pep l-a vizitat personal pe Mbappe

Manchester City ar putea profita de eventualele probleme pe care PSG le-ar putea avea cu UEFA după transferurile făcute în ultimul an. Forul european a deschis deja o anchetă în septembrie să vadă dacă parizienii au încălcat criteriul fair-play-ului financiar, mai ales după ultimele lovituri date pe piața transferurilor.

În vara anului trecut, șeicii de pe Parc des Princes au făcut cel mai scump transfer din istoria fotbalului, după ce au achitat Barcelonei 222 de milioane de euro pentru brazilianul Neymar. A urmat apoi acontarea lui Mbappe de la AS Monaco, însă PSG îl folosește pe atacantul de 19 ani doar sub formă de împrumut, până la finalul sezonului, când va trebui să le achite monegascilor 180 de milioane de euro, conform contractului.

Dacă va fi găsită vinovată de încălcarea fair-play-ului financiar, PSG riscă excluderea din cupele europene și o amendă usturătoare. De această situație ar putea profita Manchester City, care e gata să-l sufle pe francez plătind aceeași sumă căte AS Monaco.

Britanicii sunt proaspeții campioni din Premier League, titlu pe care l-au obținut cu cinci etape înainte de finalul sezonului, profitând de "mâna de ajutor" primită chiar de la rivala Manchester United.

Pep Guardiola l-a mai dorit pe Mbappe la City și în vara trecută, după ce a rămas impresionat de cele două meciuri directe jucate de el când era la Monaco, în optimile Champions League. Ba mai mult, conform presei britanice, Pep Guardiola chiar l-a vizitat în Franța pe Mbappe, promițându-i că îl va face al doilea cel mai scump jucător al lumii, după Neymar.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: