image
Sursa foto: marca.com

Al Khelaifi a răbufnit şi a decis viitorul lui Neymar

Povestea posibilului transfer al lui Neymar la Real Madrid a fost analizată intens de presa internațională în ultima perioadă, iar ziarul de casă al Realului (AS) a spus în mai multe rânduri chiar că mutarea se va face cu siguranță după Campionatul Mondial din Rusia.

Nu aceeași părere o au și oficialii lui PSG, care sunt de părere că toate aceste zvonuri sunt lansate de persoane car ar avea de câștigat milioane de euro de pe urma acestei tranzacții. De altfel, președintele Nasser al Khelaifi e de neclintit în ceea ce-l privește pe brazilianul care a costat-o pe PSG nu mai puțin de 222 de milioane de euro în vara trecută. Omul numărul 1 de la PSG a răbufnit:"Nu e niciun preț fixat pentru Neymar pentru că nu este de vânzare. E ridicol ce se vorbește în presă și șansele ca noi să ajungem la un acord cu orice club sunt zero" ar fi declarat Nasser al Khelaifi conform spaniolilor de la Marca.

Chiar dacă își va dori să plece de la PSG, Neymar nu va avea parte de o despărțire prea ușoară de campioana Franței. Brazilianul nu are trecut în contractul înregistrat de campioana Franței o clauză de reziliere, așa cum s-a întâmplat când era la Barcelona.

"În contractul înregistrat la Ligă, pot să vă spun că nu există nicio clauză de reziliere a fotbalistului, dar asta și pentru că aceste clauze sunt ilegale în fotbalul francez" dezvăluia președintele Ligii Profesioniste din Franta în urmă cu câteva săptămâni.

Astfel, singura șansă a lui Neymar să plece de la PSG este ca președintele Nasser al Khelaifi să decidă să-l vândă, lucru care după aceste ultime declarații pare aproape imposibil în acest moment.

Transferat în vara anului trecut de la FC Barcelona, în schimbul sume de 222 milioane euro, Neymar încasează în prezent un salariu de 3 milioane euro pe lună la clubul parizian, fiind de departe cel mai bine plătit fotbalist din campionatul Franţei şi unul dintre cei mai bine plătiţi din lume.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: