image
Sursa foto: privesc.eu

Maia Sandu: Pe 20 mai suntem mai puternici decât altă dată, pentru că ne este redată puterea

Președinta PAS Maia Sandu îndeamnă locuitorii capitalei să facă decizia corectă pe 20 mai și să-și dea votul pentru Andrei Năstase, inclusiv pentru a pune capăt ilegalităților comise de guvernare în legătură cu spațiile verzi din Chișinău.

Maia Sandu a făcut declarațiile în cadrul unei conferințe de presă susținută împreună cu Andrei Năstase în parcul „Valea Trandafirilor”, acolo unde candidatul comun al forțelor proeuropene și antioligarhice și-a prezentat soluțiile pentru amenajarea spațiilor verzi din capitală.

„Fiecare dintre noi cunoaște exemple atunci când spațiile verzi sunt folosite în scopuri personale de guvernare și apropiații guvernării. Doar noi cu dumneavoastră putem să oprim aceste fărădelegi. Pe 20 mai noi suntem mai puternici decât altă dată, pentru că nou ne este redată puterea. Atunci noi suntem cei care alegem, cei care luăm decizii pentru noi și copii noștri”, a declarat Maia Sandu.

„De aceea este foarte important să fim uniți, solidari, activi, să mergem la vot și să luăm cea mai potrivită decizie. O decizie pentru noi, pentru copiii noștri. Pe 20 mai votăm pentru Andrei Năstase”, a mai spus președinta PAS.

Noutăţile partenerilor

comentarii: