image
Sursa foto: psnews.ro

Ce s-a descoperit în telefoanele lui Gheorghe Dincă la percheziția informatică

La Caracal, anchetatorii fac percheziții în casa lui Gheorghe Dincă încă de la primele ore ale zilei de vineri. Trebuie să adune cât mai multe probe, pentru că azi expiră mandatul de percheziție în casa suspectului.

Joi a fost finalizată percheziția informatică făcută în telefoanele lui Gheorghe Dincă și celelalte dispozitive electronice deținute de acesta, între care și un laptop. Potrivit anchetatorilor, în aceste dispozitive au fost găsite mii de fotografii. Toate materialele vor fi expertizate în vederea identificării unor noi probe în anchetă.

De asemenea, este o nouă zi de audieri la Poliția Caracal, unde anchetatorii vor lua la întrebări mai mulți apropiați ai lui Gheorghe Dincă, transmite Digi24. Joi au fost audiați părinții Alexandrei Măceșanu și un cunoscut al suspectului, cel căruia îi vânduse telefonul de pe care a fost sunată familia Luizei.

Vineri vor fi audiați mai mulți apropiați ai lui Gheorghe Dincă. De dimineață au fost chemați trei bărbați. Între aceștia, un prieten care i-a dat o cartelă telefonică. Acest bărbat a mai fost audiat și joi, iar vineri va preda telefonul. Există suspiciuni că de pe acest telefon au fost sunați părinții Alexandrei Măceșanu, în orele de după dispariție, fiind anunțați de către suspect că fata lor este bine și pleacă la muncă, în străinătate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: