image
Sursa foto: Getty Images

Legendarul Oliver Kahn va reveni la Bayern Munchen

Fostul portar legendar al lui Bayern Munchen, Oliver Kahn, va deveni preşedinte al consiliului executiv al clubului bavarez în 2021, atunci când contractul actualului conducător, Karl-Heinz Rummenigge, se va încheia.

"Ideea este ca Oli Kahn să îmi succeadă şi ca eu să-l ajut în preluarea funcţiei. Nu cred că există un contract în acest moment sau o cronologie stabilită, dar consiliul de administraţie şi-a dat acordul. Acest lucru este logic, Oli este inteligent şi cunoaşte clubul", a declarat Rummenigge, pentru Sky Sports.

Oliver Kahn, acum în vârstă de 49 de ani, a scris istorie la Bayern Munchen. A evoluat la formația bavareză între 1994 și 2008 și este unul dintre cei mai de succes jucători germani din ultima vreme.

A câștigat campionatul de opt ori, Cupa Germaniei de șase ori, Cupa UEFA (1996), UEFA Champions League și Cupa Intercontinentală (ambele în 2001). Individual, el a câștigat de patru ori la rând premiul de cel mai bun portar european, trei premii cel mai bun portar al anului IFFHS, Balonul de Aur la Campionatul Mondial din 2002 și două trofee Fotbalistul german al anului.

În carieră, Kahn a mai evoluat la Karlsruher SC. La echipa naţională are 86 de selecții.

În vârstă de 63 de ani, Karl-Heinz Rummenigge este preşedintele executiv al lui Bayern din 2002.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: