Internaţionalul brazilian a vorbit despre fostul lui coleg: "Îmi amintesc destul de des de el. Mă trece un fior de fiecare dată când mă gândesc la el. Este dificil, dar ştiu că Dumnezeu i-a păstrat un loc bun acolo sus", a declarat Gabriel Jesus.

Atacantul campioanei din Premier League a avut o copilărie extrem de dificilă şi a mărturisit într-un interviu acordat britanicilor de la Four Fourt Two detalii cutremurătoare.

"Jucam fotbal într-o închisoare! Lumea mă întreba dacă am fost condamnat! Terenul era în interiorul închisorii Romao Gomes, dar aparţinea poliţiei şi nu era prea departe de răufăcători. Numai poliţiştii obişnuiau să joace acolo. Nu mi-a fost niciodată teamă să joc acolo", a declarat brazilianul.

Jesus a venit în ianuarie 2017 la Manchester City de la Palmeiras, echipă unde a crescut. A fost cumpărat de "cetăţeni" cu 30 de milioane de euro, iar în această vară și-a prelungit contractul, care acum este scadent în 2023.

În ultimele luni, de Jesus s-au interesat Barcelona și Real Madrid, care a oferit 100 de milioane de euro, însă atacantul e marele pariu al lui Guardiola la Manchester City. Mulţi l-au privit cu îndoială pe Pep în momentele în care Gabriel Jesus a început de multe ori ca titular pentru "cetăţeni", în detrimentul lui Kun Aguero. Brazilianul de 21 de ani a demonstrat însă că e un fotbalist de mare viitor, mai ales și după prestația de la Cupa Mondială din Rusia.