image
Sursa foto: Getty Images

Luis Suarez, coleg cu Lionel Messi? Presa catalană a făcut anunțul: "Totul merge în direcția bună"

Zilele lui Luis Suarez la Atletic Madrid sunt numărate, mai ales după conflcitul avut cu antrenorul Diego Simeone.

Astfel, atacantul de 34 de ani ar urma să plece la finalul sezonului, iar acest aspect este știut cam toți cei de la Atletico.

Noutatea este însă faptul că Suarez ar urma să plece în SUA, la echipa lui David Beckham, Inter Miami, acolo unde își dorește să fie din nou coleg cu Lionel Messi.

Anunțul a fost făcut de publicația catalană El Nacional, care amintește că atacantul le-a spus celor de la Atletico, la momentul semnării, că nu vrea să stea pre mult la echipă și că intenționează să-și încheie cariera într-un campionat mai exotic.

Între timp, Suarez a vorbit cu familia sa, l-a anunțat și pe impresar că pleacă de la Atletico și l-a rugat să perfecteze totul. Interesant este că el ar putea părăsi echipa în foarte scurt timp, pentru că prima ligă din SUA începe pe 26 februarie.

În urmă cu un an, s-a vehiculat că Lionel Messi ar urma să ajungă și el la Inter Miami și chiar că și-ar fi cumpărat o proprietate acolo. Sursa citată susține că, între timp, deși Messi a ajuns la PSG, el nu este încântat nici acum și ar vrea să plece după doar un sezon.

Astfel, cei doi ar urma să facă din nou cuplu în atac, așa cum Suarez a și afirmat că își dorește, iar publicația menționată spune că "totul merge în direcția bună".

În acest sezon, Luis Suarez are 8 goluri și două pase decisive în 25 de meciuri oficiale pentru Atletico, cifre acceptabile, dar care nu îl caracterizează, pentru că el era obișnuit să marcheze mai mult.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: