image
Sursa foto: jurnal.md

Un panou publicitar al Platformei DA, instalat la intrarea în comuna Tohatin, vandalizat de către necunoscuți

Un panou publicitar al Platformei DA, cu imaginea candidatului Andrei Năstase, instalat la intrarea în comuna Tohatin, a fost vandalizat de către necunoscuți. Bărbatul care a descoperit bannerul rupt spune că a mers imediat la primarul localității, pentru a cere verificarea camerelor de supraveghere, dar s-a constatat că acestea NU funcționau.

Vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr Alexandru Slusari presupune că astfel de atacuri sunt inițiate în birourile Partidului Democrat.

Atât șeful PD, Vladimir Plahotniuc, cât și purtătorul de cuvânt formațiunii nu au fost de găsit la telefon pentru un comentariu. Ofițerul de presă al șefului statului, Maxim Lebedinschi, susține că afirmațiile respective sunt niște bârfe și că Igor Dodon nu are nicio legătură cu PD-ul. Iar purtătorul de cuvânt al PSRM, Irina Astahova, ne-a spus că nu comentează afirmații fără probe. Solicitat pentru o reacție, primarul comunei Tohatin, Sergiu Cebotaru, a declarat că acest caz a fost înregistrat la poliție și ne-a sugerat să adresăm toate întrebările acolo, după care a închis. Polițistul de sector din comuna Tohatin, Ruslan Darii, nu a fost de găsit la telefonul de serviciu. Menționăm că Sergiu Cebotaru este unul dintre primarii din suburbii care a participat la dezbaterile lui Ion Ceban, unde au fost și mai mulți primari cu legături la Partidul Democrat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: