image
Sursa foto: border.gov.md

UPDATE: De astăzi, prin punctul de trecere a frontierei „Unguri-Bronnița” se permite traversarea mijloacelor de transport

UPDATE 09:56// Începerea circulației mijloacelor de transport, a căror capacitate de încărcare nu depășește 3,5 tone, prin PTF „Unguri-Bronnița” (internațional), a fost amânată.

-----------------------------------------------------------

De astăzi, prin punctul de trecere a frontierei „Unguri-Bronnița” (internațional) se permite traversarea mijloacelor de transport, a căror capacitate de încărcare nu depășește 3,5 tone.

Punctul de trecere se află la ieșirea din satul Unguri, pe malul râului Nistru, la o distanță de aproximativ 11 km de punctul de trecere Otaci-Moghiliov-Podolsk.

Până în prezent punctul de trecere ”Unguri-Bronnița” era unul pietonal, se autoriza trecerea frontierei doar cetățenilor Republicii Moldova și Ucrainei.

Totodată, s-a convenit de a deschide circulația prin punctul de trecere ”Unguri-Bronnița” pentru mijloacele de transport pentru pasageri și mărfuri în contextul lansării lucrărilor de reparație a podului peste râul Nistru în punctul de trecere Otaci-Moghiliov-Podolsk și în vederea facilitării trecerii frontierei moldo-ucrainene în regiunea dată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: