image
Sursa foto: Facebook//GBM

Procesul penal împotriva lui Ghenadie Valuța, care a maltratat un câine, CLASAT de procurori; Care este motivul // DOC

Ghenadie Valuța, fostul preot care a legat un câine cu un lanț metalic de o mașină și l-a târât câțiva kilometri, anunță pe pagina sa de Facebook că Procuratura raionului Anenii Noi a clasat procesul penal în cazul câinelui maltrat, acum aproximativ o lună.

Acesta a atașat și câteva fotografii cu hotârârea instanței.

ValutaValuta
ValutaValuta
ValutaValuta

„Decizia PROCURATURII de clasare a dosarului cu câinele "EROU" precum și analiza veterinară, spulberă ideea cinică a "CRUZIMII par. Valuță" pompată activ în presă și demonstrează încă odată că câinele nu a fost maltratat!!!

Nu vreau iarăși să ating rana sau să mă justific, ci să spun - RUȘINE autorilor istieriei paranoice și dezinformatorilor pe care i-am reclamat deja la poliție... Asta arata cât de rea e lumea astăzi... Scopul a fost să ponegrească biserica și să mă dezarmeze ca forță anti-homosexuală!!! Nici copilul decedat recent de mușcătura câinelui, nici pericolul haitelor, nici multiplele cazuri de câini calcați pe drum de șoferi, nici curcanii însângerați acum o luna în fața Președinției, sau câte multe probleme în Moldova noastră, nu au stârnit atâta răutate, petiții și "JALE"... Am spus și repet că am regretat doar metoda necorespunzatoare de transportare într-o situație lipsită de alternativă când scopul a fost - securizarea spațiului public al copiilor. Acum sa revenim la slujire cu consțiinta curată...”, a scris pe pAgina sa de Facebook Ghenadie Valuța.

Amintim că acum o lună, Ghenadie ValuțA a fost surprins în timp ce a legat de mașină cu un lanț metalic un câine și l-a târât câțiva kilometri. Opinia publică a condamnat gestul acestuia.

Responsabilii de la Mitrolpolia Moldovei nu au fost de găsit la telefon pentru a ne comunica dacă Ghenadie Valuța va fi sau nu restabilit în funcție.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: