image
Sursa foto: Bankrate.com

George Clooney l-a sfătuit pe Ben Affleck să nu accepte rolul Batman

George Clooney a dezvăluit că l-a sfătuit pe Ben Affleck să nu accepte rolul cavalerului negru în producţia din 2016 "Batman v Superman: Dawn Of Justice", relatează Agerpres.

Clooney a jucat rolul principal în "Batman & Robin" din 1997, producţie desfiinţată de critici şi care este în mod obişnuit menţionată ca fiind unul dintre cele mai proaste filme cu super eroi.

George Clooney a recunoscut că a încercat să îl convingă pe Affleck să renunţe proiectul pentru rolul Batman, în 2016. "De fapt, am vorbit cu el despre asta. I-am spus: 'Nu o face'. Numai din experienţa mea, care este, ştii...", a declarat Clooney pentru The Hollywood Reporter.

Affleck s-a întors ca Batman în "Justice League" din 2017, cu toate acestea nu va continua rolul în următorul film Batman, care urmează să fie lansat în 2021.

Batman & Robin a fost regizat de Joel Schumacher şi l-a avut de asemenea în distribuţie pe Arnold Schwarzenegger în rolul personajului negativ Mr Freeze.

Clooney a declarat că această experienţă i-a schimbat modul în care a acceptat roluri.

"Schwarzenegger a fost plătit, cred, cu 25 de milioane de dolari pentru asta, de 20 de ori mai mult decât am fost eu plătit, şi, după cum ştiţi, nu am lucrat niciodată împreună! Am lucrat împreună o singură zi. Dar am încasat toate loviturile", a spus Clooney.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: