Un zâmbet frumos înseamnă abordare complexă. Ca să avem dinți sănătoși, nu este suficient, pur și simplu, să-i periem de două ori pe zi! Doar 2 lucruri vă vor ajuta pe Dvs. și pe cei apropiați să viziteze mai rar stomatologul ─ peria de dinți electrică și irigatorul.

Lanțul de magazineMAXIMUM a pregătit cea mai bună ofertă de pe piață pentru îngrijirea cavității bucale.

Cumpărătorii care au încercat periile electrice, rareori revin la folosirea cele obișnuite. Periile de dinți Oral-b sunt recomandate de majoritatea stomatologilor din lume.

La MAXIMUM vei găsi modelul potrivit Oral-b pentru fiecare membru al familiei. Apropo, doar în ajunul sărbătorilor poți procura modelul preferat cu o reducere de până la 30%.

Peria electrică Oral-B Vitality efectuează 7600 de mișcări de rotație-revenire pe minut. Aceasta garantează o curățare mai profundă și masarea gingiilor. Modelul este potrivit atât pentru uz personal, cât și în calitate de cadou pentru persoana pentru care manifestați o grijă sinceră. Cel mai bun preț se asociază cu capacități funcționale excelente.

maximummaximum

Peria de generație nouă Oral-B Genius 9000 este o inovație extraordinară în periatul dinților. Prin intermediul Bluetooth: sincronizați-o cu smartphone-ul și conectați-vă la aplicația Oral-B App. Aplicația va arăta zonele în care ați înlăturat depunerea cu o calitate insuficientă. Iar pentru micuții Dvs., Oral-b a creat perie pentru fete și pentru băieți cu fire speciale, care garantează folosirea fără pericol a periei.

Firele își schimbă culoarea pe măsura uzurii, semnalizând nevoia de înlocuirea a ajutajului. Numai la MAXIMUM puteți procura, de asemenea, un set compus dintr-o perie pentru copil și alta pentru adult cu numai 699 lei!

maximummaximum

Al doilea aparat, care trebuie să existe în orice familie, este irigatorul! Funcția principală a acestuia este curățarea eficientă a spațiilor dintre dinți și a buzunarelor, în plus, este indispensabil în îngrijirea bracket-urilor și a altor construcții de acest fel! Irigatorul, ca și peria de dinți, trebuie folosit zilnic, atunci cheltuielile Dvs. cu tratarea dinților și a gingiilor se vor reduce multiplu.

Pentru cei care doresc să procure două aparate în unul, recomandăm centrul dentar Oral-B confecționat astfel încât irigatorul însuși și peria de dinți sunt montate într-un dispozitiv, fapt care economisește locul în camera de baie, dar și banii Dvs.

maximummaximum

Alegeți o perie de dinți corectă, un irigator, folosiți aceste aparate zilnic și mergeți mai rar la stomatolog! Un zâmbet frumos – un om fericit.

Doar MAXIMUM.

Cumpără online: maximum.md / 54-54-54

Alătură-te nouă pe rețele de socializare: Facebook/ OK / Instagram / Youtube

Nu rata: Noutăți / Top vânzări / Exclusiv / Recomandări / Sale