image
Sursa foto: maximum

MAXIMUM: Grijă maximă pentru sănătate

În noaptea de Revelion, obișnuim nu numai să le urăm sănătate celor apropiați. Este și mai bine să le oferim un cadou care să aibă grijă de sănătatea celor pe care îi iubim și să le dăruiască cel mai fericit zâmbet.

Un zâmbet frumos înseamnă abordare complexă. Ca să avem dinți sănătoși, nu este suficient, pur și simplu, să-i periem de două ori pe zi! Doar 2 lucruri vă vor ajuta pe Dvs. și pe cei apropiați să viziteze mai rar stomatologul ─ peria de dinți electrică și irigatorul.

Lanțul de magazineMAXIMUM a pregătit cea mai bună ofertă de pe piață pentru îngrijirea cavității bucale.

Cumpărătorii care au încercat periile electrice, rareori revin la folosirea cele obișnuite. Periile de dinți Oral-b sunt recomandate de majoritatea stomatologilor din lume.

La MAXIMUM vei găsi modelul potrivit Oral-b pentru fiecare membru al familiei. Apropo, doar în ajunul sărbătorilor poți procura modelul preferat cu o reducere de până la 30%.

Peria electrică Oral-B Vitality efectuează 7600 de mișcări de rotație-revenire pe minut. Aceasta garantează o curățare mai profundă și masarea gingiilor. Modelul este potrivit atât pentru uz personal, cât și în calitate de cadou pentru persoana pentru care manifestați o grijă sinceră. Cel mai bun preț se asociază cu capacități funcționale excelente.

maximummaximum

Peria de generație nouă Oral-B Genius 9000 este o inovație extraordinară în periatul dinților. Prin intermediul Bluetooth: sincronizați-o cu smartphone-ul și conectați-vă la aplicația Oral-B App. Aplicația va arăta zonele în care ați înlăturat depunerea cu o calitate insuficientă. Iar pentru micuții Dvs., Oral-b a creat perie pentru fete și pentru băieți cu fire speciale, care garantează folosirea fără pericol a periei.

Firele își schimbă culoarea pe măsura uzurii, semnalizând nevoia de înlocuirea a ajutajului. Numai la MAXIMUM puteți procura, de asemenea, un set compus dintr-o perie pentru copil și alta pentru adult cu numai 699 lei!

maximummaximum

Al doilea aparat, care trebuie să existe în orice familie, este irigatorul! Funcția principală a acestuia este curățarea eficientă a spațiilor dintre dinți și a buzunarelor, în plus, este indispensabil în îngrijirea bracket-urilor și a altor construcții de acest fel! Irigatorul, ca și peria de dinți, trebuie folosit zilnic, atunci cheltuielile Dvs. cu tratarea dinților și a gingiilor se vor reduce multiplu.

Pentru cei care doresc să procure două aparate în unul, recomandăm centrul dentar Oral-B confecționat astfel încât irigatorul însuși și peria de dinți sunt montate într-un dispozitiv, fapt care economisește locul în camera de baie, dar și banii Dvs.

maximummaximum

Alegeți o perie de dinți corectă, un irigator, folosiți aceste aparate zilnic și mergeți mai rar la stomatolog! Un zâmbet frumos – un om fericit.

Doar MAXIMUM.

Cumpără online: maximum.md / 54-54-54

Alătură-te nouă pe rețele de socializare: Facebook/ OK / Instagram / Youtube

Nu rata: Noutăți / Top vânzări / Exclusiv / Recomandări / Sale

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: