image
Sursa foto: pdm.md

Năstase, către regimul Plahotniuc-Dodon: Plecați în statele asiatice, la cei care se tem de popor și umblă cu armata după ei

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a adresat un mesaj către regimul Plahotniuc-Dodon, după „darul”primit de la președintele turc Recep Erdogan - două mașini pentru combaterea demonstrațiilor în masă, care au fost puse la dispoziția Ministerului de Interne.

„Plahotniucii, dodonii, lencii sunt din nou uniți. După ce au primit de la prietenii noștri europeni imense ajutoare materiale, esențiale pentru dezvoltarea țării, după ce frații noștri din România ne-au construit și reparat grădinițe și ne-au oferit burse de studii pentru copiii noștri, iar plahotniucii, lencii și dodonii tăiau panglici, tot ei strigă azi ca din gură de pește că „românii ne fură copiii și nu ni-i mai întorc în Moldova” și uitând să mai respecte regulile jocului, au decis cu toții că vor fi de acum înainte, tot pe banii europenilor, pro Moldova. Și iată că din nou plahotniucii, lencii și dodonii sunt uniți, de data aceasta fiind toți numai un zâmbet în fața lui Erdogan, unul dintre ultimii lideri de pe planeta asta care îi mai vizitează pe agățații de putere în Republica Moldova. Iar Erdogan nu a venit cu mâna goală la prietenii săi, ci cu două mașini speciale pentru schilodirea protestatarilor pașnici, atunci când răbdarea noastră va lua sfârșit”, a declarat Andrei Năstase.

„Plahotniucilor, lencilor, nu aceasta este Europa pe care vreți să ne păcăliți că o doriți, luați-vă dodonii și lencile și plecați mai bine în statele asiatice, printre cei care se tem de popor și umblă cu armata după ei. Republica Moldova aparține Europei și valorilor sale, nu valorilor voastre”, a fost mesajul liderului opoziției, adresat guvernării.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: