image
Sursa foto: 24pharte.ro

Octavian Țâcu, candidat ACUM: Cred cu adevărat că pot face ca Ungheni să devină poarta țării spre UE

„Am o mândrie aparte pentru locul în care m-am născut și cred cu adevărat că pot face ca Ungheni să devină poarta țării spre UE”. Este declarația istoricului Octavian Țâcu, candidat la alegerile parlamentare pe listele blocului ACUM Platforma DA și PAS. Mai exact, Octavian Țâcu candidează în circumscriția nr. 16 Ungheni.

Octavian Țâcu este de baștină din satul Costuleni, Ungheni, și a fost de şapte ori campion al Republicii Moldova la box.

„La Ungheni am învățat și m-am antrenat, de aici am pornit și am devenit primul boxer moldovean și primul unghenean calificat vreodată la Jocurile Olimpice. Aici îmi trăiesc părinții și prietenii, neamurile și profesorii, vă cunosc și mă cunoașteți”, se adresează Octavian Țâcu locuitorilor din Ungheni.

„Voi munci pentru ca satele să fie în ordine și curățenie, iar locuitorii să aibă locuri de muncă și condiții de viață europene. Voi munci pentru o țară în care fiecare cetățean să trăiască în bunăstare și siguranță, în care părinții să fie alături de copii, iar bunicii - alături de nepoți”, dă asigurări candidatul blocului ACUM Platforma DA și PAS.

Precizăm că după ce Octavian Țâcu și-a anunțat candidatura pe listele blocului ACUM Platforma DA și PAS, tatăl său, Dumitru Țâcu, medic de profesie, a fost concediat. „A acceptat cu demnitate această demisie, fără să protesteze, deoarece știe că este din cauza mea”, a dezvăluit zilele trecute Octavian Țâcu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: