image
Sursa foto: Getty Images

Robert Lewandowski, hotărât să continue la Bayern Munchen! Care este singurul club care l-ar tenta pe jucătorul polonez

În ultima perioadă s-a scris despre interesul unor giganți din Europa pentru Robert Lewandowski, jucătorul celor de la Bayern Munchen care a devenit sezonul trecut cel mai bun marcator din Bundesliga.

Manchester City și Chelsea au fost două dintre echipele care și-au manifestat interesul pentru atacantul polonez.

În ciuda acestor lucruri, Robert Lewandowski nu va părăsi, în această vară, Bayern Munchen, echipa la care evoluează de șapte ani.

Lui Lewandowski i-au mai rămas doi ani din contractul cu bavarezii și, potrivit Get Football French News, polonezul dorește să ducă până la capăt înțelegerea cu Bayern Munchen sau să mai rămână măcar un sezon.

Robert Lewandowski vrea să continue la Bayern Munchen chiar dacă va primi o ofertă generoasă.

Agentul jucătorilor, Pini Zahavi, este dispus să asculte ofertele primite pentru Lewandowski și este convins că polonezul este dispus să accepte o ultimă provocare de proporții în cariera sa.

Se pare că singurul club de care ar fi interesat Lewandowski ar fi Real Madrid, dar, din cauza situației dificile în care se află clubul din capitala Spaniei, Florentino Perez a anunțat recent că nu vor mai fi făcute transferuri mari în această vară.

Pentru Robert Lewandowski, Bayern Munchen ar putea încasa în jurul sumei de 50 de milioane de euro, dar conducerea bavarezilor ar dori să prelungească înțelegerea cu jucătorul polonez.

Robert Lewandowski este estimat la aproximativ 60 de milioane de euro, potrivit site-ului specializat în transferuri, transfermarkt.com.

Robert Lewandowski este unul dintre candidații la câștigarea Balonului de Aur, dar jucătorul celor de la Bayern Munchen este conștient că șansele sale au scăzut dramatic după performanța Argentinei la Copa America.

Polonezul a declarat că este conștient că fotbalistul argentinian este aproape de a câștiga pentru a șaptea oară Balonul de Aur

Jucătorul de la Bayern Munchen, câștigătorul FIFA World’s Best Player, spune că nu este deranjat de acest lucru pentru că ar pierde în fața celui pe care îl consideră cel mai bun fotbalist din toate timpurile.

”După ceea ce s-a întâmplat la Copa America, cred că va fi și mai dificil pentru mine să câștig Balonul de Aur, dar nu sunt supărat să pierd în fața celui mai bun jucător al tuturor timpurilor”, a declarat Robert Lewandowski potrivit Sport Bible.

Robert Lewandowski a fost principalul favorit la decernarea Balonului de Aur anul trecut, dar ceremonia nu a mai avut loc din cauza pandemiei de coronavirus.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: