image
Sursa foto: sputnik.md

Un tânăr din Republica Moldova a fost găsit împuşcat pe un câmp în România

Un tânăr de 31 ani din Republica Moldova a fost găsit împușcat în această dimineaţă, pe un câmp din localitatea bistriţeană Cepari. Acesta ar fi fost împușcat de mai multe ori de un alt moldovean, în urma unui conflict care a intervenit între cei doi. Victima a supraviețuit și se află acum la spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a declarat că bărbatul rănit a fost găsit în jurul orei 4:00 dimineaţa de către un bărbat care a alertat 112.

Potrivit datelor furnizate de Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud, echipajul care a intervenit la caz a preluat bărbatul cu plăgi împuşcate în membrele superioare, torace şi zona gâtului. Acesta a fost stabilizat, era conştient şi a fost transportat în UPU Bistriţa pentru investigaţii suplimentare. Potrivit observator.tv, trei gloanţe au fost găsite în corpul tânărului.

Poliţiştii au stabilit că cel care a tras este un alt cetăţean moldovean, care a fugit de la faţa locului şi a fost prins câteva ore mai târziu în judeţul Maramureş.

La locul faptei nu a fost găsită nicio armă, anchetatorii urmând să stabilească dacă a fost folosită una letală sau neletală.

Cercetările în acest caz continuă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: