image
Sursa foto: captură video

Un angajat al unei companii de microcreditare, amenințat cu un pistol; Peste 12.000 de lei, sustrași din aparatul de casă

Un bărbat de 46 de ani, locuitor a capitalei, a fost reținut, după ce a amenințat cu un pistol un angajat al unei companii de microcreditare.

Cazul a avut loc în după amiaza zilei de 27 aprilie, când polițiștii au fost alertați de către angajatul companiei de microcreditare amplasată pe strada Mitropolitul Varlam. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și grupa specializată a inspectoratului de poliție, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul acțiunilor desfășurate de polițiști tânărul în vârstă de 25 de ani, angajat al companiei, a comunicat că în timp ce se afla la serviciu a intrat un individ și la amenințat cu o armă a sustras suma de 12.435 de lei, care la acel moment se aflau în aparatul de casă.

Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere. Pe acest caz a fost dispusă inițierea unei cauze penale.

În urma acțiunilor derulate de polițiști a fost identificat și reținut individul care a comis atacul tâlhăresc. Suspectul a fost escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina. Arma cu care individul a amenințat angajatul companiei de microcreditare s-a dovedit a fi de model pneumatic deținută ilegal de acesta, a fost ridicată de către angajații poliției.

Actualmente bărbatul este plasat în arest pentru un termen de 30 de zile și cercetat penal pentru ,,tâlhărie”, iar conform legislației în vigoare el riscă închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.

Imagini video puteți vedea aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: