image
Sursa foto: captură privesc.eu

Tauber, care lovea cu mătura în protestatari, dă lecții de morală și vorbește despre VĂRSĂRI DE SÂNGE la viitoarele acțiuni

Culmea cinismului. Vicepreședinta partidului Șor, Marina Tauber, cea care a agresat fizic protestatari și jurnaliști, care a lovit cu mătura în manifestanți și reprezentanți ai opoziției, a ieșit astăzi cu lecții de moralitate, despre libertatea de alegere și de exprimare. Aceasta a criticat dur acțiunile concetățenilor noștri din Italia, care s-au mobilizat pentru un protest în ziua în care simpatizanții partidului Șor au organizat un concert în orașul Torino.

Mai grav, aceasta a vorbit despre posibile vărsări de sânge la viitoarele acțiuni ale partidului Șor, menționând că acest sânge va fi pe conștiința... opoziției extraparlamentare.

Într-o conferință plină de dramatism, la care au participat vicepreședinții partidului Șor și două reprezentante ale Centrului de reprezentare și susținere a concetățenilor din Bologna, finanțat tot de partidul Șor, a fost prezentat un film documentar despre evenimentele din Italia, iar reprezentantele Centrului cu pricina au fost la un pas să izbucnească în lacrimi.

Cei din echipa lui Șor s-au plâns că sunt amenințați cu moartea, că se tem pentru viața lor și a concetățenilor lor, asta în timp ce liderul lor de partid e cel care amenință direct jurnaliștii și reprezentanții opoziției, începând cu centura și concedierea, și terminând cu „spânzurarea” de Arcul de Triumf.

„E prima conferință din viața mea la care vin cu inima grea și cu emoții negative. Mie îmi este rușine cum a fost prezentată țara noastră în fața oficialităților italiene și europene. Noi niciodată n-o să tolerăm ceea ce s-a întâmplat. Este un atac asupra Centrului, asupra diasporei, atac asupra concetățenilor noștri. Fiecare în țara noastră trebuie să fie liber să aleagă unde să meargă, la ce evenimente să participe și pe cine să voteze. Provocările discreditează țara noastră și cetățenii”, a spus Tauber.

„Avem screen-uri și dovezi cum am fost amenințați. Nu exclud că ne vom adresa organelor competente din RM pentru toate cuvintele urâte care ne-au fost adresate. Vom folosi toate conexiunile noastre în cercurile politice europene pentru a arăta chipul real al politicienilor din RM. Mă adresez clasei politice, să nu se uite în farfuria vecinului, și PAS, și PLDM, și Platforma DA, și Usatîi. Noi niciodată n-o să-i dăm voie Maiei Sandu sau altcuiva să decidă în locul cetățenilor”, a mai adăugat adjuncta lui Șor.

Mai mult, vicepreședinții partidului Șor au menționat în repetate rânduri că nu sunt excluse vărsări de sânge la următoarele acțiuni ale partidului lor.

„Dacă la următorul eveniment al nostru, aici sau peste hotare, se va vărsa sânge de om, noi am declarat și declar că va fi pe conștiința și pe mâinile oamenilor menționați astăzi”, a spus Tauber.

„Nu am permis vărsări de sânge, dar era la limită. Nu este exclus ca aceste grupări criminale să încerce să provoace un război civil și nu mă tem deloc de acest cuvânt”, a zis și vicepreședintele partidului Șor, Dinu Țurcanu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: