image
Sursa foto: Getty Images

Amir Khan: COVID-19 a fost creat de om şi a fost scos cu un scop

1.347.689 de persoane infectate cu COVID-19, 74.782 decese şi 286.463 pacienţi vindecaţi. Acesta este bilanţul la nivel global azi, 7 aprilie 2020.

Deşi pandemia de coronavirus a afectat o lume întreagă, există şi voci care susţin teorii ale conspiraţiei. Este şi cazul boxerului Amir Khan (33 de ani).

Sportivul susţine că răspândirea coronavirusului are legătură cu expansiunea reţelelor 5G în întreaga lume, scrie The Independent. Mai exact, virusul ar fi fost creat de om, pentru izolare, în timp ce tehnologia 5G este implementată.

"Nu cred că vine din China (n.r. coronavirusul). E o minciună, pe bune. Oamenii spun că mâncau lilieci şi şerpi şi virusul a fost mixat. Ce prostie mai e şi asta? Voi credţi asta? Eu nu.", a scris Amir Khan pe reţelele sociale.

"Coronavirus aici, coronavirus acolo, probabil că deja v-aţi plictisit de chestiile astea, ca şi mine. Chiar nu credeţi că are nicio legătură cu aceste turnuri 5G care sunt într-o continuă dezvoltare?

E un lucru făcut de om (n.r. coronavirusul). A fost scos pentru un scop - în timp ce ei testează 5G-ul. Ar putea fi şi pentru controlul populaţiei, să scape de mulţi dintre noi, mai ales atunci când susţin că afectează persoanele în vârstă.

Uitaţi-vă noaptea la acele turnuri care au fost ridicate, în timp ce ei ne spun să nu ieşim din casă. ", a mai scris sportivul britanic.

În vârstă de 33 de ani, Amir Khan este un boxer profesionist britanic, campion mondial WBA în 2009, care şi-a apărat cu succes titlul până în 2012. În 2011, el a câștigat și centura IBF.

În 2004, pe când avea 17 ani, Amir Khan a cucerut argintul la JO şi a devenit cel mai tânăr medaliat olimpic din istoria Marii Britanii.

Sportivul susţine de asemenea şi alte teorii ale conspiraţiei. "În 2003, a apărut virusul SARS, iar tehnologia 3G a fost dezvoltată. În 2009, a fost gripa porcină, în timp ce a fost implementat 4G-ul. Acum, în 2020, testează 5G-ul şi lumea are coronavirus", a mai spus Amir Khan.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: