image
Sursa foto: Getty Images

Willian, tot mai aproape de Barcelona: Brazilianul poate deveni "catalan" în următoarele ore

Brazilianul Willian ar putea deveni jucătorul celor de la FC Barcelona în următoarele ore, anunţă TyC Sports. Fotbalistul de 29 de ani se va despărţi de Chelsea în ciuda faptului că noul antrenor al londonezilor, Maurizio Sarri, a vorbit public despre dorinţa lui ca cei mai buni jucători să rămână la echipă.

Interesul campioanei Spaniei pentru fostul elev al lui Mircea Lucescu nu mai reprezintă o noutate, iar catalanii ar fi făcut deja două oferte pentru mijlocaşul ofensiv sud-american. Ultima dintre ele, în valoare de 60 de milioane de euro, cu ceva mai mult de o săptămână în urmă.

Capitala Cataloniei era oricum o destinaţie tentantă pentru Willian, dar discuţiile pe care acesta le-a avut cu Philippe Coutinho în timpul Cupei Mondiale au înclinat definitiv balanţa, susţine cotidianul Sport.

După cinci ani petrecuţi la Londra, unde a cucerit două titluri în Premier League şi o Cupă a Angliei, brazilianul este dispus să accepte o nouă provocare, iar posibilitatea de a juca în Liga Campionilor, competiţie pentru care Chelsea nu s-a calificat, alături de Leo Messi, Luis Suarez şi conaţionalul Coutinho nu îl poate lăsa indiferent.

Transferat de la Anzhi Makhachkala, în 2013, Willian a reuşit 44 de goluri în 236 de meciuri pentru Chelsea. În ultimul sezon a marcat de 13 ori în toate competiţiile, în 55 de apariţii.

Un alt brazilian, Arthur, şi francezul Clement Lenglet sunt cele două transferuri oficializate de Barcelona până în acest moment. Pe lista formaţiei blaugrana se mai află Adrien Rabiot, N'Golo Kante şi Thiago Alcantara.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: