image
Sursa foto: politia.md

VIDEO: Descinderi într-un club de noapte din Chișinău; În plină pandemie, mai mulți tineri au fost prinși petrecând

În ciuda bilanțului alarmant al răspândirii virusului COVID-19 în republică, dar mai ales în Chișinău, unii cetățeni și agenți economici încă nu conștientizează pericolul și nu respectă prevederile și restricțiile impuse de Comisia pentru Situații Excepționale. Unii chefuiesc în grupuri în curțile blocurilor de locuit sau prin parcuri, unii se îmbulzesc în transportul public, iar alții petrec în continuare chiar și prin cluburi de noapte.

Poliția a publicat imagini surprinse acum două zile, pe 27 martie, într-un club de noapte din sectorul Botanica. Acum administratorul localului riscă o amendă usturătoare pentru încălcarea legii și expunerea sănătății publice riscului.

Potrivit poliției, administratorul clubului a adunat tinerii prin intermediul rețelelor de socializare și a organizat un eveniment în clubul său de noapte.

Ofițerii de investigații ai Centrului pentru combaterea crimelor informatice al INI al IGP au identificat utilizatorul și adresa clubului de noapte. Urmare a descinderilor efectuate, în localul de noapte au fost depistate și identificate 11 persoane care consumau băuturi alcoolice.

Pentru ignorarea prevederilor Dispozițiilor aprobate de Comisia pentru Situații Excepționale, agentul economic va fi sancționat cu o amendă între 50 și 75 de mii de lei.

În context, Inspectoratul General al Poliției avertizează că toate persoanele fizice sau juridice care vor ignora prevederile menite să protejeze oamenii vor fi sancționate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: