image
Sursa foto: @wandaicardi

"Condițiile ireale pe care Icardi i le pune Wandei Nara pentru a mai juca fotbal". Ce a putut să ceară atacantul

Mauro Icardi a postat, în urmă cu două zile, un mesaj dedicat soției sale, în care lasă de înțeles că s-a împăcat cu Wanda Nara.

Atacantul argentinian a lipsit de la meciul lui PSG cu Leipzig (3-2), după ce a absentat de la antrenamente în această săptămână. Totul din cauza faptului că Wanda Nara a plecat de la Paris la Milano, împreună cu copiii, din cauza unei presupuse infidelități a fotbalistului.

Mauro Icardi a fost convins cu greu să revină la antrenamentele echipei, joi, însă amenință din nou că se va lăsa de fotbal, dacă soția sa nu-i satisface o serie de dorințe, scrie Mundo Deportivo.

Sub titlul "Condițiile ireale pe care Icardi i le pune Wandei Nara pentru a juca din nou", celebrul cotidian spaniol scrie despre situația în care se află cuplul.

Mai exact, jurnalista argentiniană Yanina Latorre, bună prietenă cu Wanda Nara, a dezvăluit, în emisiunea sa, că Mauro Icardi i-a pus soției sale condiții pentru a continua să meargă la antrenamentele lui PSG.

"Azi (n.r. joi) a fost la antrenament, însă a pus condiții pentru a continua să facă asta. În primul rând, vrea ca atât el, cât și Wanda Nara, să-și închidă conturile de Instagram. Înainte de asta, soția lui trebuie să posteze o poză cu ei sau cu familia și să-i promită că se va comporta frumos și îi va fi etern fidelă", a dezvăluit Yanina Latorre, în emisiunea sa, Los Ángeles de la Mañana, spre consternarea celor prezenți, care nu înțeleg cum după ce Icardi a fost infidel, acum tot el pune condiții.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Conform cerințelor lui Mauro Icardi, Wanda Nara nu mai poate lucra ca agent de fotbaliști decât ca reprezentanta sa. Totodată, femeia de afaceri trebuie să uite de viața ei de influencer, nu mai are voie să participe la evenimente sau să apară la TV. De asemenea, Wanda Nara nu mai are voie să călătorească singură cu avionul privat. Acestea sunt cerințele ridicole ale lui Mauro Icardi, pentru a se întoarce la antrenamentele lui PSG, mai scrie sursa citată.

Acum, rămâne de văzut dacă Wanda Nara va accepta sau nu aceste cerințe. În acest moment, ea pare destul de hotărâtă să ducă demersurile privind divorțul până la capăt, dar doar timpul va decide asta, scrie Mundo Deportivo.

Wanda Nara (34 de ani) a anunțat despărțirea de Mauro Icardi (28 de ani), din cauza unei presupuse aventuri cu actrița argentiniană China Suarez. Mai mult, Wanda Nara și-a scos verigheta de pe deget și a spus că se simte mai bine așa.

Mauro Icardi nu a făcut parte din lotul echipei PSG pentru meciul cu Leipzig, scor 3-2, în grupele Ligii Campionilor. Atacantul argentinian a invocat motive personale.

"Îți mulțumesc, iubirea mea, pentru că ai continuat să ai încredere în această familie frumoasă. Îți mulțumesc pentru că ești motorul vieților noastre. Te iubesc.

Cât de mult doare când rănești persoanele iubite. Te poți vindeca doar când ai fost iertat de persoanele pe care le-ai rănit", a fost mesajul lui Icardi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: