image
Sursa foto: pinterest.com

Regina Elisabeta a II-a devine promotor al rețelelor sociale:„Digitalul este în centrul tuturor lucrurilor"

Sally Osman, fosta directoare a agențiilor de presă ale Casei Regale din Marea Britanie, susține că regina Elisabeta a II-a este o susținătoare acerbă a rețelelor sociale și a ”marilor idei” care privesc mediul digital. În încercarea de a demonstra că instituția regalității ține pasul cu evoluția tehnologiei, fiecare familie regală și-a făcut câte un cont de Twitter și Instagram, relatează presa română.

Când a urcat pe tron, știrile despre regină erau transmise prin intermediul ziarelor alb-negru, prin telegrame sau, în cazurile cele mai norocoase, prin televizoare de ultimă generație.

Dar monarhia, ca și publicul, evoluează în rând cu spiritul vremurilor. Maiestatea Sa devine un promotor al rețelelor sociale, ca dovadă că instituția regalității nu este înghețată în timp.

Directoarea casei regale pentru comunicare a dezvăluit că Regina este o susținătoare ferventă a marilor idei care vin dintre mediul digital. În opinia acesteia, instituția monarhiei poate răspândi aceste idei în rândul publicului larg și este de datoria ei să o facă.

"Monarhia trebuie să-și facă datoria, în caz contrar oamenii se întreabă de ce avem nevoie de ea, iar aceasta este meseria noastră - să punem în lumină scopul, relevanța și valoarea unei monarhii moderne" a declarat Sally Osman, care a părăsit săptămâna aceasta biroul de presă al Palatului Buckingham după cinci ani.

"Digitalul este în centrul tuturor lucrurilor".

Aceasta a adăugat că regina ,,susține ideile provocatoare pe care le avem în domeniul social media pentru viitor".

Birourile de presă ale familiilor regale au fiecare câte un cont oficial de Twitter și Instagram, prin care împărtășesc anunțuri și fotografii de la evenimente publice cu utilizatorii de social media din întreaga lume.

Ei au început, de asemenea, să împărtășească fotografii de la evenimente la care presa nu are acces. Spre exemplu, ducesa de Sussex a postat o fotografie de la Palatul Kensington, unde aceasta a organizat o întâlnire privată cu academicieni la începutul acestei luni.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: