image
Sursa foto: Getty Images

Edinson Cavani poate reveni în Serie A: Anunțul italienilor

Edinson Cavani pare foarte aproape de o despărțire de PSG. Ajuns la 31 de ani, atacantul sud-american e dorit de Diego Simeone la Atletico Madrid, dar sunt șanse mari ca el să revină la Napoli, susține presa din Italia.

"Ancelotti i-a specificat clar lui De Laurentiis că pentru a face un salt calitativ echipa sa are nevoie de un jucător de top și l-a indicat pe Edinson Cavani" au anunțat cei de la Rai Sport. Sursa citată nu precizează care ar fi suma de transfer, însă în ultimele zile jurnaliștii francezi au scris că PSG e gata să se despartă de el pentru 45 de milioane de euro.

Italienii precizează că Napoli ar urma să-i ofere lui Cavani un salariu anual de 7 milioane de euro plus diverse bonusuri în funcție de performanță și o înțelegere valabilă pe 4 ani. Edinson Cavani câștigă în prezent 14,2 milioane de euro pe an la PSG, cu care mai are contract până în 2020.

Edinson Cavani are 6 goluri în 10 meciuri pentru PSG în actualul sezon. 5 dintre ele au venit în League 1 și unul în UEFA Champions League. Sud-americanul are și 3 pase decisive, două în Ligue 1 și una în UCL.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: