image
Sursa foto: ZODIACOOL

Balanțele sunt implicate în confruntări și discuții aprinse: Ce ne prezic astrele pentru ziua de astăzi

Balanțele sunt implicate în confruntări și discuții aprinse, iar capricornii au nevoie de armonie și pace.

– Berbec:

Este o zi deosebit de intensă și de aceea nici nu se recomandă să îți propui să o transformi într-o zi de odihnă ci într-una de bunăvoință și de bunătate față de tine și cei din jur.

– Taur:

S-ar putea să ți se pară deosebit de complicată această zi, chiar de la primele ore. Situația se poate complica și mai mult, dacă nu vei alege să temperezi anumite impulsuri.

– Gemeni:

Multe contradicții, unele dintre ele neașteptate, dar nu atât de supărătoare pe cât ți se vor părea la prima vedere. E nevoie de mult calm, atât cât este posibil.

– Rac:

Ai parte de o zi în care totul capătă proporții, chiar și prostiile ți se vor părea mai grave decât sunt de fapt. Știind asta, ar trebui să le poți tempera pe toate.

– Leu:

Există riscul să ajungi la concluzii puternic eronate despre rolul și locul tău în familie și la muncă, din motive minore, care nu merită deloc atenția ta.

– Fecioară:

S-ar putea să bifezi câteva boacăne astăzi, mai ales în familie, din cauza tendinței de a exagera totul, de la cuvinte, la gesturi și fapte.

– Balanță:

Sunt posibile discuții aprinse cu cei din anturajul apropiat, dar și adevărate confruntări, dacă nu va dori nimeni să se calmeze și să fie mai îngăduitor.

– Scorpion:

Sunt șanse să se producă o adevărată explozie astăzi, mai ales în relațiile importante, pe fondul unor supărări acumulate, la care nu ai vrut să renunți.

– Săgetător:

S-ar putea să te confrunți cu mai multe contradicții decât te-ai fi așteptat și să decizi că e mai bine să sancționezi acele persoane.

– Capricorn:

Ai nevoie de armonie, de pace și de o orientare mai pașnică, în general, ca să îți poți recăpăta puterile și să îți restabilești sănătatea.

– Vărsător:

S-ar putea să fie o zi agitată, mai ales în familie și să simți nevoia să te amesteci ca să îi potolești pe unii dintre apropiați. Reacțiile lor te pot surprinde.

– Pești:

Poate fi o zi dominată de gălăgie și agitație în anturajul apropiat, dar nimic nu te poate obliga să fii și tu în aceeași stare, dacă nu vrei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: