image
Sursa foto: captură video

Ivan Diacov, candidatul formațiunii „Partidul Nostru”, s-a înscris în cursa pentru capitală: „Cunosc schemele din interior”

Ivan Diacov este candidatul formațiunii „Partidul Nostru” la fotoliul de primar al capitalei. Liderul PN Renato Usatâi, împreună cu Diacov, s-au prezentat astăzi pentru formalitățile necesare de înscriere în cursa electorală.

„Vreau să vin la Primărie, deoarece eu cunosc toate schemele din interior. De douăzeci de ani lucrez și supraveghez activitatea primăriei”, a declarat Ivan Diacov.

Acesta a declarat în fața presei că Renato Usatâi i-ar fi cedat locul pentru a candida la Primăria Capitalei, deoarece el mai are de îndeplinit promisiunile făcute bălțenilor.

La rândul său, Renato Usatâi a menționat că echipa de consilieri, în frunte cu Diacov „are toate cunoștințele și posibilitățile de a salva Chișinăul”.

„Mergem în campanie cu sloganul „Salvăm Chișinăul împreună!”, deoarece Chișinăul este cea mai distrusă localitate din Republica Moldova. Chișinăul a fost, în ultimii 15 ani, o arenă de lupte geopolitice și mai puțin s-a ocupat aici de rezolvarea problemelor. Trebuie să renunțăm la discursul geopolitic și să ne apucăm de lucru”, a spus Usatâi.

Precizăm că Ivan Diacov este de profesie jurist, având o experiență de 35 de ani în structurile procuraturii. A activat în Procuratura Chișinău în calitate de anchetator superior pentru cauze speciale, după care procuror-adjunct, iar ulterior a exercitat două mandate de Procuror-șef al mun. Chișinău.

Noutăţile partenerilor

comentarii: