image
Sursa foto: ipn.md

Andrei Năstase: Am reprezentat în acest scrutin ceea ce a rămas mai de preț concetățenilor noștri – speranța

Primarul ales al capitalei, Andrei Năstase, susține că la alegerile locale noi a reprezentat ceea ce a rămas mai de preț concetățenilor noștri-speranța.

„Rezultatele, deși pentru multă lume surprinzătoare, pentru mine sunt firești și reflectă clar trendul social și politic al oamenilor, fie că sunt din Chișinău și suburbii, fie că sunt din satele și orașele țării. Vreau să le mulțumesc, încă o dată, pentru susținerea și încrederea acordată! Am reprezentat, în acest scrutin, ceea ce a rămas mai de preț concetățenilor noștri – speranța!”, a spus Andrei Năstase în cadrul unui interviu pentru portalul Tribuna.

„Mă bucur că la această etapă nu am dezamăgit, că tactica și strategia noastră au dat roade. Să vă zic că a fost o campanie murdară, inegală, în care regimul a cheltuit zeci și sute de milioane de lei, că a pornit la turații maxime fabrica de produs zoi și minciuni? Asta o cunoaște toată lumea. Și asta le-a fost fatal celor care au disprețuit cetățeanul, care au încercat să-i manipuleze într-un oraș în care sursa alternativă de informație este mai circulantă decât toate tromboanele lor propagandistice”, a conchis Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: