image
Sursa foto: digisport.ro

Decizie de ultimă oră luată de Chelsea în privinţa lui Sarri, care fumează 80 de ţigări pe zi

Maurizio Sarri a fost numit, în această vară, antrenor la Chelsea. Entuziasmul antrenorului italian a fost ponderat de Roman Abramovich, patronul lui Chelsea punându-i două interdicţii: să nu vină în trening la conferinţe şi să nu fumeze.

Mai greu va fi pentru Sarri să îndeplinească a doua "poruncă" a lui Abramovich. Astfel, antrenorul italian este cunoscut ca fiind un fumător înrăit şi îi va fi foarte greu să respecte dorinţa miliardarului rus, în contextul în care Sarri fumează 80 de ţigări pe zi.

În aceste condiţii, conducerea clubului londonez a decis să îi ofere tot confortul italianului şi va căuta o zonă din stadion unde Maurizio Sarri să poată fuma când simte nevoia, scriu cei de la Mirror. Misiunea conducerii lui Chelsea se anunţă a fi una dificilă de a găsi acest loc, în condiţiile în care legea din Marea Britanie interzice această activitate pe stadioane.

A doua cerinţă a lui Abramovich a fost aceea ca Maurizio Sarri să nu mai fumeze în timp ce este la antrenament, în faţa jucătorilor sau în pauzele meciurilor, scriu cei de la El Mundo Deportivo. Este cunoscut faptul că fostul antrenor al celor de la Napoli este un fumător înrăit. De altfel, la meciul jucat de Napoli cu RB Leipzig în returul 16-imilor Europa League, nemţii au acceptat să îndeplinească dorinţa antrenorului italian, care a solicitat un spaţiu special în vestiar unde să poată fuma.

Maurizio Sarri a semnat în această vară un contract valabil pe 3 ani cu Chelsea. Astfel, fostul tehnician al lui Napoli l-a înlocuit pe conaţionalul său Antonio Conte, demis după două sezoane petrecute pe Stamford Bridge.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: