image
Sursa foto: captură video

Tânăra care făcea LIVE pe Instagram în timp ce conducea pe contrasens și ignora culoarea roșie a semaforului, sancționată

Tânăra de 22 de ani care a făcut live pe Instagram în timp ce conducea pe contrasens și încălca culoarea roșie a semaforului a fost sancționată cu 900 de lei și trei puncte de penalizare.

Potrivit INP, șoferița și-a recunoscut vina. Aceasta a mai fost penalizată și în anul 2018 cu 1350 de lei amendă și șase puncte de penalizare pentru alte două încălcări.

La scurt timp după ce imaginile video au devenit virale pe internet a mai fost depistat încă un conducător auto care de asemnea încălca Regulamentul Circulației Rutiere în timp ce se deplasa pe bulevardul Ștefan cel Mare.

Poliția menționează că prin intermediul sistemului de monitorizare video, a fost stabilit automobilul din care a fost transmisă intervenția live, precum și proprietarul acestuia. Totodată, a fost stabilită și identitatea persoanei căreia proprietarul a transmis în folosință automobilul, fiind o tânără în vârstă de 26 de ani, care la moment se eschivează de la Poliție.

În prezent se întreprind acțiuni de localizare a acesteia și acumulare a probelor pentru demonstrarea vinovăției și individualizarea sancțiunii pentru abaterile comise.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: