image
Sursa foto: Getty Images

Dybala ar putea pleca de la Juventus: Ofertă uriașă din partea unui club din Premier League

Transferat pentru 40 de milioane de euro în 2015, de la Palermo la Juventus, Paulo Dybala a ajuns să fie unul dintre cei mai bine cotați atacanți din Europa. Dorit în vară de Liverpool, argentinianul se află în prezent în radarul unei alte forțe din Premier League.

Manchester United este clubul care a intrat în cursa pentru jucătorul lui Massimilano Allegri. Potrivit CalcioMercato, "diavolii" ar fi dispuși să ofere nu mai puțin de 120 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Old Trafford pe starul argentinian. În ciuda interesului lui Juventus de a-l readuce pe Paul Pogba, englezii nu iau în calcul includerea campionului mondial pentru un eventual schimb între cei doi jucători.

În vârstă de 24 de ani, Paulo Dybala este cotat la 110 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. În 147 de meciuri pentru Juventus, el a bifat 72 de goluri și 25 de assist-uri.

În ultima partidă pentru Juventus, disputată contra celor de la Young Boys Berna, Paulo Dybala a strălucit în absența lui Cristiano Ronaldo. Argentinianul a reușit un hat-trick de senzație în UEFA Champions League.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: