image
Sursa foto: jurnal.md

Razii la Ciocana: 25 de persoane amendate pentru huliganism, gălăgie și consum de alcool în locuri publice

În urma unor razii în sectorul Ciocana al capitalei, 25 de persoane s-au ales cu amenzi pentru încălcarea ordinii publice, mai exact pentru consumarea alcoolului în locuri publice, tulburarea liniștii și huliganism. Totodată, șapte agenți economici riscă amenzi de până la 15.000 de lei pentru comercializare ilegală de alcool și țigări.

Potrivit poliției, cele 25 de persoane „încălcau grosolan ordinea publică în curţile blocurilor locative”. Acestea au fost documentate pentru „consum de băuturi alcoolice în locuri publice şi apariţia în astfel de locuri în stare de ebrietate produsă de alcool”, „huliganism nu prea grav” şi „tulburarea liniştii”, fiindu-le aplicate amenzi în sumă totală de 14.850 lei.

Totodată, forţele de ordine au documentat 7 puncte comerciale unde erau vândute ilegal băuturi alcoolice fără acte de proveniență și cu încălcarea regulilor stabilite în actele de funcționare.

În rezultat, poliţiştii au ridicat 238 sticle de produse alcoolice în asortiment, 330 litri de vin, dar și 45 pachete de țigări fără acte de proveniență și de o calitate dubioasă.

Toate probele au fost ridicate şi depozitate până la decizia instanţei de judecată.

Agenţii economici riscă amenzi în mărime de până la 15.000 lei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: