image
Sursa foto: libertatea.ro

Veste tragică pentru un român blocat pe o autostradă: Iubita lui a murit în accidentul care bloca traficul

O româncă de 24 de ani, Sorina Gheorghe, a murit într-un accident rutier produs pe o autostradă din Marea Britanie după ce mașina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un bolid.

Iubitul ei, Cristian Miculaiciuc, șofer în Anglia, la o firmă de curierat, era blocat în trafic când a aflat că în accidentul din cauza căruia nu putea să înainteze cu mașina a murit chiar partenera lui.

Cristian stătea de peste o oră în trafic și nu putea să înainteze când a primit un telefon de la poliție pentru a fi anunțat că iubita lui a murit într-un accident pe M5, în apropiere de Birmingham. Accidentul a avut loc în jurul orei 5:40.

Un paramedic care se afla și el în trafic a încercat să o salveze pe tânără, dar nu a putut face nimic pentru ea. „Am ajuns pe M5 în jurul orei 9:00, iar accidentul a avut loc la ora 5:40. Aveam de făcut livrări în direcția respectivă. Am aflat după o oră de stat la coadă.”, a declarat Cristian potrivit Birmingham Mail. Cristian și Sorina s-au cunoscut în Marea Britanie și erau împreună de peste trei ani, scrie libertatea.ro.

Vorbind despre iubita lui, Cristian a spus că „A avut întotdeauna o atitudine pozitivă și a făcut totul pentru ca cei din jurul ei să fie fericiți. Sorina era un om foarte bun şi iubitor”. Tânărul a lăsat un mesaj cutremurător pe o rețea de socializare: „Te voi purta cu mine în gând până ne vom reîntalni, îți promit! Odihnește-te în pace sufletul meu frumos!”

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: