image
Sursa foto: sport.es

Catalanii s-au resemnat: Dacă vrea să plece, o va face

Şansele ca Samuel Umtiti să continue la Barcelona şi din sezonul viitor sunt destul de mici. O recunoaşte chiar antrenorul catalanilor, Ernesto Valverde. Tehnicianul a recunoscut că fundaşul francez s-ar putea despărţi la finalul acestui sezon de gruparea de pe Camp Nou.

Preşedintele Bartomeu a vrut să-i prelungească înțelegerea lui Samuel Umtiti, însă s-a lovit de refuzul acestuia. Apărătorul în vârstă de 24 de ani a semnat cu Barcelona încă din 2016, are contract până pe 30 iunie 2021, dar clauza de reziliere este de doar 60 de milioane de euro.

"Dacă Umtiti va dori să plece, o va face, iar noi va trebui să acceptăm asta.", a declarat Valverde pentru L'Equipe.

Manchester United este doar una dintre formaţiile care îl are pe listă pe Samuel Umtiti. Presa spaniolă a scris recent şi despre interesul lui Real Madrid.

"Nu este vorba doar de Manchester United. Şi alte cluburi mă doresc, dar eu mă concentrez doar pe Barcelona. A fost visul meu să joc aici şi mi l-am îndeplinit când aveam doar 22 de ani. Sunt foarte fericit aici", spunea internaţionalul francez, la începutul lunii aprilie.

În condiţiile în care Umtiti a refuzat deja două oferte de prelungire a înţelegerii cu Barcelona, iar echipele care îl monitorizează îndeaproape au forţa financiară de a-i plăti clauza de reziliere, şansele ca francezul să plece de la Barcelona în această vară sunt extrem de mari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: