image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid l-a găsit pe urmaşul lui Modric: E gata să plătească 80 de milioane şi să-i dea o lovitură grea Barçei

Real Madrid este pregătită să dea 80 de milioane de euro pentru transferul lui Frenkie de Jong, puştiul-minune de la Ajax Amsterdam, care e dorit şi de marea rivală, FC Barcelona.

Potrivit cotidianului olandez De Telegraaf, campioana Europei este ultima intrată în cursa pentru semnătura mijlocaşului de 21 de ani, însă parea cea mai hotărâtă să negocieze un transfer.

Conducerea de pe Santiago Bernabeu vede în tânărul fotbalist, care poate evolua şi ca fundaş central, urmaşul lui Luka Modric, despre care s-a vorbit insistent în această vară că ar putea pleca de la Madrid.

În cazul în care mutarea se va realiza în condiţiile financiare anunţate de sursa citată, "lăncierii" vor realiza un profit uriaş, în condiţiile în care l-au cumpărat pe de Jong pentru doar 300.000 de euro, de la Willem II, cu mai puţin de 3 ani în urmă.

Agentul jucătorului, Ali Dursun, a evitat să comenteze zvonurile care circulă în ultimele zile. "Nu pot nici să confirm, nici să infirm. Trebuie să-l întrebaţi pe Marc Overmars (directorul sportiv al lui Ajax - n.r.), pentru că i-am trimis lui tot ce am primit de la alte cluburi", a precizat impresarul.

Nu doar Barcelona îl urmăreşte cu atenţie pe Frenkie de Jong. Paris St. Germain, Manchester City, Bayern Munchen sau Tottenham monitorizează situaţia jucătorului olandez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: