image
Sursa foto: Jurnal.md

Cătălin Josan și Pasha Parfeni, îndemn la PROTEST: Să le arătăm că ne pasă atunci când transformă urna de vot în urnă gunoi

Interpreții Pasha Parfeni și Cătălin Josan s-au alăturat protestului din fața Primăriei. Aceștia au făcut un apel către locuitorii capitalei să iasă în stradă pentru a-și apăra votul.

„Să le arătăm că suntem o forță, că nu ne este totuna când ei transformă urna de vot în urnă de gunoi”, au spus artiștii.

„E un procent mic din cei care sunt gata să se lupte pentru votul lor. Votul nostru contează mai mult decât votul unui judecător corupt. Noi deja am votat cine va fi la primărie. Sunt foarte optimist și sunt sigur că noi vom câștiga”, a menționat Pasha Parfeni.

„Azi o parte din populație a decis să vină la primărie, o altă parte urmărește de la TV, de pe Facebook. Fac apel către cei care ne privesc să vină aici. Nu vă costă nimic să veniți la primărie, la primăria pe care trebuie să o apărăm. Trebuie să le arătăm că nu suntem indiferenți, să le arătăm că suntem o forță, că nu ne este totuna când transformă urna de vot în urnă de gunoi”, a spus și Cătălin Josan.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: