Pulisic nu este străin pentru Real Madrid. ”Galacticii” au întâlnit-o pe Borussia Dortmund în ultimele două sezoane ale UEFA Champions League, de fiecare dată în faza grupelor competiției.

În sezonul trecut, Pulisic a evoluat în 42 de meciuri oficiale pentru Dortmund, având 5 goluri marcate și 7 pase de gol. Pulisic a avut un debut fulminant și pentru selecționata Statelor Unite, pentru care a marcat 9 goluri în 21 de selecții și este descris drept "primul superstar american".

Americanul s-a arătat în formă maximă și în amicalul cu Liverpool. a reușit să înscrie de două ori în repriza secundă, dar s-a remarcat și prin reacția pe care a avut-o în momentul în care partida a fost întreruptă de un puști care a intrat pe teren.

În momentul în care tânărul fan al echipei germane a dat năvală pe suprafața de joc, forțele de ordine au reacționat prompt și au vrut să-l scoată rapid din teren. Cu toate acestea, starul lui Dortmund, Pulisic, a intervenit. Acesta l-a luat pe puștiul care purta un tricou cu numele jucătorului de după gât și au făcut un selfie împreună. Scena a ajuns rapid virală pe internet.