image
Sursa foto: Getty Images

Real luptă cu Bayern și Chelsea pentru noul star al fotbalului mondial

Real Madrid a intrat în competiție cu Bayern Munchen și Chelsea pentru noul star al Borussiei Dortmund, Christian Pulisic. Spaniolii de la As anunță că prețul pentru care nemții acceptă despărțirea de mijlocașul de 19 ani este de 67 de milioane de euro.

Pulisic nu este străin pentru Real Madrid. ”Galacticii” au întâlnit-o pe Borussia Dortmund în ultimele două sezoane ale UEFA Champions League, de fiecare dată în faza grupelor competiției.

În sezonul trecut, Pulisic a evoluat în 42 de meciuri oficiale pentru Dortmund, având 5 goluri marcate și 7 pase de gol. Pulisic a avut un debut fulminant și pentru selecționata Statelor Unite, pentru care a marcat 9 goluri în 21 de selecții și este descris drept "primul superstar american".

Americanul s-a arătat în formă maximă și în amicalul cu Liverpool. a reușit să înscrie de două ori în repriza secundă, dar s-a remarcat și prin reacția pe care a avut-o în momentul în care partida a fost întreruptă de un puști care a intrat pe teren.

În momentul în care tânărul fan al echipei germane a dat năvală pe suprafața de joc, forțele de ordine au reacționat prompt și au vrut să-l scoată rapid din teren. Cu toate acestea, starul lui Dortmund, Pulisic, a intervenit. Acesta l-a luat pe puștiul care purta un tricou cu numele jucătorului de după gât și au făcut un selfie împreună. Scena a ajuns rapid virală pe internet.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: