image
Sursa foto: Getty Images

Adio, Bayern! Lewandowski şi-a găsit o super echipă chiar şi după dezastrul de la CM

Eliminat deja cu naționala Poloniei de la Campionatul Mondial, Robert Lewandowski se poate concentra pe următoarea sa destinație. Dorit de Manchester United, PSG, Real Madrid şi Chelsea, atacantul polonez va ajunge la Juventus Torino.

Deși Bayern a precizat că nu s-ar despărți de atacantul polonez pentru mai puțin de 200 de milioane de euro, presa din "Cizmă" scrie că Juventus poate profita de faptul că Lewandowski vrea să plece de la Munchen. Afacerea ar fi una costisitoare pentru campioana Italiei, dar torinezii sunt gata să-și asume acest risc.

Juventus ar obține banii pe Lewandowski prin vânzarea a doi jucători. Higuain ar fi foarte aproape de un transfer în Premier League, la Chelsea, în timp ce Pjanic este dorit de mai multe formații din Anglia și Spania.

Israelianul Pini Zahavi a devenit agentul lui Lewandowski în februarie şi misiunea lui este să găsească o cale de plecare de la Bayern, de care polonezul este legat prin contract până în 2021, fără clauză de reziliere. Agentul a deschis deja discuţii cu Manchester United, PSG şi Chelsea.

Polonezul care va împlini 30 de ani în august este pregătit de o nouă provocare, după 4 sezoane petrecute la Bayern, iar Juventus, o echipă care în ultimii ani a fost mereu în lupta pentru trofeul Champions League, reprezintă o destinaţie atrăgătoare pentru Lewandowski.

Trecerea fostului atacant al Borussiei Dortmund de la campioana Germaniei la cea din Serie A poate fi facilitată şi de relaţiile excelente dintre cele două cluburi. Transferul lui Douglas Costa la Juve este cel mai recent exemplu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: